IN

MIND TRAININGEN

400 + DEELNEMERS

IN DE BUURT

VERGOEDING

1.png

MINDFULNESS TRAININGEN IN ZEIST

HIERONDER KAN JE DE VERSCHILLENDE TRAININGEN VINDEN DIE DESPORTSCHOOL VOOR DE MIND AANBIEDT IN ZEIST. EEN TRAINING WORDT (MEESTAL) INGEPLAND ALS ER GENOEG AANMELDINGEN ZIJN. KIJK HIERVOOR GOED IN DE AGENDA

 

In de training van 8 weken in Zeist wordt je begeleid bij het omgaan met stress, piekeren en lichamelijke klachten. Je leert weer de regie pakken over gedachten en emoties om keuzes te maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden door bijvoorbeeld je telefoon.

In veilige groepen van max 12 heb je de ruimte om te oefenen, ervaren en leren, weg van stress.

wil je meer weten of je aanmelden voor een training? 

DE OFFICIELE 8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING

 

0 5

INFO

ACCOMMODATIONS
PARKING
TRANSPORTATION

In de training van 8 weken Mindfulness leer je omgaan met piekeren, stress en lichamelijke klachten. Je kan de regie pakken over je gedachten, emoties en sensaties om weer te kunnen kiezen wat je ZELF wilt, in plaats van er geleefd door te worden.

In deze individuele training is er  ruimte om op je persoonlijke situatie in te gaan en kan er in alle veiligheid en vertrouwen worden geoefend.

Wil je meer info of je aanmelden voor een training? 

1 OP 1 MINDFULNES IN ZEIST

 

De meest aangeboden vervolgtraining is de vervolgtraining op de mindfulness cursus. Wij bieden echter nog meer vervolgtrainingen aan.In deze verdiepende training van 8 weken leer je doorgaan waar het basis mindfulness traject stopt. Hierbij hoort toepassen op je dagelijks leven, je communicatie, bij het maken van beslissingen, in je relatie en meer kennis in de achtergrond van mindfulness: de boeddhistische leer. 

Mensen ervaren vaak nog meer voordelen als zij gaan oefenen met extra materiaal die niet tot weinig aanbod komen in de mindfulness cursus. Wil jij hier in verder gaan of meer weten?

VERVOLGTRAININGEN ZEIST

SOORTEN VERVOLGTRAININGEN?

 
 

DATA TRAININGEN

 • MINDFUL COACHING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, HOUTEN OF ZEIST
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Online of real life
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Online of real life
  De officiele mindfulness 8 weekse training verwerkt in coaching of in 1 op 1 sessies.
  Delen
 • VERDIEPINGSTRAINING UTRECHT MINDFULNESS
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nieuwegracht 29
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nieuwegracht 29, Nieuwegracht 29, 3512 LD Utrecht, Nederland
  Na een training mindfulness sta je er vaak alleen voor. Het lastig om door te gaan met oefenen en geinspireerd te blijven. In deze training van 8 weken ga je verder waar de MBSR/MBCT training eindigt. Verdieping, onderhouden en glimlachen.
  Delen
 • MINDFULNESSTRAINING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, HOUTEN OF ZEIST
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  In deze training van 8 weken leer je omgaan met stress, piekeren en lichamelijke klachten. Je leert de regie pakken over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden
  Delen
 • KRACHT VAN AANDACHT | MINDFUL WERKEN
  Incompany
  incompany
  Incompany
  incompany
  In deze training van 6 weken leer je omgaan met stress, grenzen aangeven, werkdruk en nog veel meer . Je leert de aandacht trainen en merkt wat de kracht is van een getrainde mind. Namelijk: meer energie, focus creativiteit en discipline.
  Delen
 • BOEDDHISTISCHE ACHTERGROND VAN MINDFULNESS
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Laantje Zonder Eind 3
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Laantje Zonder Eind 3, Laantje Zonder Eind 3, 3701 BT Zeist, Nederland
  LET OP: GRATIS! Wil je al langer weten wat meditatie is, wil je meer weten (en ervaren!) over boeddhisme of een vervolg op de mindfulness training? Maak in deze workshop dan GRATIS kennis met de boeddhistische achtergrond van mindfulness.
  Delen

Veelgestelde vragen

Wat is mindfulness Zeist


Mindfulness is een aandacht training. Meestal wordt deze verzorgt in een groep in sessies van 2,5 uur. Het is een 8 weekse programma waarbij er 1 trainings moment is per week. Het is een wetenschappelijk onderbouwd programma wat vaak wordt ingezet als MBSR training (Mindfulness Based Stres Reduction) om stress aan te pakken of als MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) om beter om te gaan met piekeren en psychische problemen. Vaak gehanteerde definitie: Mindfulness is aandachtig in het nu zijn zonder te oordelen.
Wat zijn de kosten ?


Jazeker! De Mindfulness training in Zeist wordt vaak of zelfs meestal vergoed! De kosten verschillen. Voor particulieren kost een training bij ons nooit meer dan 300 euro (waarvan dus een groot deels of soms zelfs alles door je zorgverzekeraar wordt betaald. Wat je meestal betaald voor een mindfulness groepstraining (MBSR) is €425,-, maar je betaalt NOOIT meer dan €300,- zelf. Het zou goed kunnen dat je goed verzekerd ben en je zorgverzekeraar de training vergoedt voor een groot deel. Graag zoeken we voor je uit wat je van hen terug zou kunnen verwachten. Het kan ook zijn dat je werkgever de training vergoedt, al dit het geval is vragen wij €550,- excl btw. Voor ons is het geen probleem een offerte te versturen of in conclaaf te gaan met je werkgever. Als het vanuit je zorgverzekeraar of werkgever niet mogelijk is , dan zullen we samen kijken naar andere opties..
Hoe ziet een trainingsessie eruit?


Een training mindfulness in Zeist bestaat meestal uit 3 onderdelen (dit is heel breed genomen).
Dit zijn de volgende 3:
- Ervaren (zelf oefenen) - Praten over ( je ervaringen delen, leren over elkaar) - Theorie (kennis die belangrijk is om te begrijpen wat je moet oefenen (meestal gaat het hier om kennis die niet gaat om het denken maar om het begrijpen op een dieper niveau.) Het oefenen en praten over kan breder worden genomen dan wat hierboven staat. Zo kan het oefenen soms bestaan uit een communicatie oefening, meditatie of schrijven en nadenken.
Is mindfulness zweverig?


Goede vraag. Zelf vinden we onze trainingen niet zweverig en eigenlijk zijn ze dat ook niet.

Het gaat namelijk om het trainen van je aandacht. Eigenlijk is dat de basis van alles wat met onze trainingen te maken heeft. Door langere tijd met 1 ding bezig te zijn en steeds terug te keren als je wordt afgeleid, worden je hersenen plastischer, of tewel je aandachtspier wordt getraind.

Mindfulness is een wetenschappelijke training en vooral bedoeld om om te gaan met stress en piekeren. Hierbij horen geen onderdelen als wierook of rare muziek.
Staat je vraag er niet bij?


Vul dan het contact formulier in en neem contact op met mindfulness Zeist onder aan deze pagina in en krijg je antwoord op werkdagen binnen 24 uur.

RECENTE BLOGS

Contact
arrow&v

© 2021 SPORTSCHOOL VOOR DE MIND

Privacy

Algemene voorwaarden

 • YouTube Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook
 • Instagram

KVK 65484630

IBAN: NL45 INGB0650436008

BTW: NL122388070B01

LOCATIES WAAR WE ACTIEF ZIJN:
 

Utrecht
Utrecht Leidsche Rijn

Zeist
Houten