VERDIEPENDE MIND TRAININGEN

HIERONDER KAN JE  VERSCHILLENDE TRAININGEN & CURSUSSEN BEKIJKEN DIE SPORTSCHOOL VOOR DE MIND TE BIEDEN HEEFT. EEN TRAINING OF CURSUS WORDT INGEPLAND ALS ER GENOEG ANIMO EN AANMELDINGEN ZIJN

 
 
blog.jpg

In deze training van 8 weken leer je verder gaan waar de normale cursus stopt. Hierbij hoort toepassen van mindfulness in je dagelijks leven, bij de communicatie, en het maken van juiste keuzes, bij je relatie en natuurlijk meer info in de achtergrond van de MBSR/MBCT: het Boeddhisme. 

Mensen zijn vaak gebaat  als zij gaan oefenen met onderdelen van mindfulness die ze nog niet kennen uit de basis training, ben jij ook zo iemand?

VERDIEPENDE TRAINING MINDFULNESS

 
abo-ngalonkulu-xgK6o8h1L6M-unsplash.jpg

Acceptance and commitment therapy (ACT) is een , luchtige innovatieve en warme wetenschappelijk bewezen vorm van gedragstherapie.

 

Hierbij staat het veranderen van je gedrag in het dagelijks leven op de voorgrond . Op deze manier gaan we in een groep op een mindfulle manier in op je gedrag en je in de weg zittende gedachten en overtuigingen, om te veranderen wat je kan veranderen, en te accepteren wat je niet kunt veranderen.

 

ACT training is gericht op op het ontwikkelen van psychologische flexibiliteit. Psychologische flexibiliteit bepaalt hoe je omgaat met onaangename gevoelens, negatieve gedachten en (lichamelijke) sensaties. Hoe flexibeler je mind wordt, hoe makkelijker je kunt omgaan met de moeilijke ervaringen.

 

Op termijn kan je zo beter je leven invullen op basis van de dingen die écht waardevol en belangrijk zijn voor je zijn. Je leert dus hoe je een waardevol en zinvol leven kunt leiden. Leer waar jij voor leeft, leer echt te leven!

ACT TRAINING

meditation-1794292_1920.jpg

Wil je al langer weten waarom mindfulness zo goed werkt, welke boeddhistische achtergrond het heeft?

 

 Maak dan in deze training kennis met de boeddhistische achtergrond van mindfulness

In de 8 weekse training krijg je al veel mee waar je wat aan kan hebben. Als je je echter echt gaat verdiepen in de boeddhistische onderliggende eigenschappen kan de kwartjes machine pas echt gaan draaien.

Er zijn bijvoorbeeld 5 obstakels die je vaak tegen komt als je je mind aan het trainen bent. Als je hier bewust van bent, zal je vriendelijker zijn naar jezelf.

7 factoren die bijdragen aan verlichting. Zoals vreugde, aandacht, concentratie. Zorgen voor begrip en aandacht.

4 nobele waarheden die bijdragen aan het doorbreken en stoppen met lijden en nog veel meer werkzame onderdelen waar je wat aan kan hebben.

 

BOEDDHIST YOUR MIND