Hoeveel je kwijt bent aan een mindfulness training in 2020? Lees dan verder

Bijgewerkt: 25 jul 2020

Via Mindful Netwerk kwamen wij een mooi overzicht tegen van mindfulness vergoedingen in 2020. Hier de link : Vergoedingen mindfulness Als je al langer van plan bent er 1 te volgen kan je hier snel in zien hoeveel je kwijt bent of eventueel welke aanvullende zorgverzekering je kan nemen.


Mindfulness staat voor het doorbreken van je automatische patronen en de regie pakken. Het staat voor keuzes maken waar je achterstaat in plaats van geleefd te worden door je werk, smartphone, social media of gedachten.


Er zijn veel mindfulness oefeningen gratis te volgen. Via ons kan dat op sportschoolvoordemind.nl/audiobestanden maar er zijn nog vele andere mogelijkheden via Youtube.


Mindfulness in Houten en Leidsche Rijn is niet nieuw maar wel vanuit ons. Wij hebben hier nog geen trainingen aangeboden en kijken er enorm naar uit dit te gaan doen. Op deze manier kunnen we mensen leren omgaan met stress, piekeren of gerelateerde klachten als burn-out en depressie.Wij bieden mindfulnesstrainingen op dit moment dus aan in Leidsche Rijn

en Houten voor particulieren en in Utrecht voor studenten.

12 keer bekeken0 reacties

© 2021 SPORTSCHOOL VOOR DE MIND

Privacy

Algemene voorwaarden

  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

KVK 65484630

IBAN: NL45 INGB0650436008

BTW: NL122388070B01