Nr1. Hoe zit het met de personal meditatie trainer?

Bijgewerkt: jan 5


We hebben voor deze blog gekeken wat we kunnen leren van sportscholen als het gaat om begeleiding bij het leren en blijven ontwikkelen van mindfulness.


Personal trainers in sportscholen helpen je meer uit sessies te halen. Hierdoor heb je meer plezier, meer energie en meer resultaat. Dit zelfde zou gelden voor een personal mediatie trainer, door af en toe stil te staan bij het trainen samen, leer je valkuilen herkennen en krijg je tips als je vastloopt. Het kan helpen als je een persoonlijk trainingsdoel nastreeft of een gezondere leefstijl wil creeren. Een langere periode van begeleiding zorgt ervoor dat je je trainingsdoelen haalt. Wat na een mindfulness of meditatie training vaak mist is een stok achter de deur. Je hebt wel allerlei apps en online oefeningen, maar mensen hebben toch vragen of willen meer samen oefenen. Dit zou je kunnen opvangen met een personal meditatie trainer. Samen lukt het vaak wel om je doelen te bereiken en alleen geef je dus ook eerder op. Een app die het ondersteund met trainingsprogramma's en oefeningen kan een goede aanvulling zijn naast de begeleiding die je krijgt.


Een personal meditatie trainer zou een goede uitkomst kunnen zijn. Er bestaat nog weinig op dit gebied en na aanleiding van wat oud deelnemers zeggen is er zeker behoefte aan.


Bedankt voor het lezen en als je tips, suggesties of vragen hebt, horen we dat graag!


6 keer bekeken0 reacties

© 2021 SPORTSCHOOL VOOR DE MIND

Privacy

Algemene voorwaarden

  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

KVK 65484630

IBAN: NL45 INGB0650436008

BTW: NL122388070B01