1.png
 

WAT IS MINDFULNESS?

MINDFULNESS STAAT VOOR AANDACHTIG IN HET NU ZIJN ZONDER TE OORDELEN. HET IS EEN AANDACHTSTRAINING WAARBIJ JE GEDURENDE 8 WEKEN LEERT OMGAAN MET O.A STRESS, PIEKEREN EN LICHAMELIJKE KLACHTEN.

AL MEER DAN 1000 WETENSCHAPPELIJKE STUDIES LATEN ZIEN DAT MINDFULNESS WERKT. DOOR IN DE CURSUS GEDURENDE LANGERE TIJD GEFOCUST STIL TE LEREN ZITTEN GA JE:

  • MEER GENIETEN (VAN KLEINE DINGEN)

  • JE WORDT VRIENDELIJKER VOOR JEZELF (OOK ALS JE FOUTEN MAAKT)

  • JE WORDT MINDER GELEEFD DOOR PATRONEN (SMARTPHONE, GEDACHTEN, SOCIAL MEDIA, NETFLIX)

  • JE KAN BETER OMGAAN MET STRESS

  • JE PIEKERT MINDER, MINDER LAST VAN DEPRESSIE

  • JE KAN DE REGIE OVER JE LEVEN TERUGPAKKEN (ALS JE DIE KWIJT WAS)

In deze cursus van 8 sessies van 2,5 uur leer je omgaan met o.a. piekeren, stress en lichamelijke klachten. Je leert de regie pakken over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden.

In veilige kleine groepen heb je de ruimte om te oefenen, ervaren en leren, weg van stress.

"De mindfulnesstraining is een enorme eyeopener voor mij geweest. Het ervaren van het hier en nu, beter om  gaan met stress, doorbreken van vaste patronen en inzicht te krijgen in wat ik echt belangrijk vind in het leven"

-Martine

wil je meer weten of je aanmelden voor een training? 

OFFICIELE 8 WEEKSE MBSR/MBCT TRAINING

 
anthony-ginsbrook-Hr6dzqNLzhw-unsplash.j

In deze cursus van acht weken leer je dealen met stress, piekeren en fysieke klachten. Je leert de baas worden over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je het mee eens bent in plaats van geleefd te worden.

In deze 1 op 1 training is er meer ruimte om op je individuele situatie in te gaan en kan er met vertrouwen/veilig worden geoefend.

Wil je meer weten, horen of lezen of je aanmelden voor een training? 

1 OP 1 MINDFULNESS

 
Contact
arrow&v

Bedankt voor de inzending!