IN DE BUURT

400 + DEELNEMERS

VERGOEDING

1.png

MIND TRAININGEN LEIDSCHE RIJN

HIERONDER KAN JE DE VERSCHILLENDE CURSUSSEN DIE WE IN LEIDSCHE RIJN AANBIEDEN VINDEN. EEN TRAINING WORDT MEESTAL GESTART ALS ER GENOEG AANMELDINGEN ZIJN, KIJK DAARVOOR GOED BIJ DE TRAINING.

 

In de MBSR Mindfulness training van 8 weken in Leidsche Rijn leer je omgaan met onder andere lichamelijke klachten, piekeren en stress. Je leert de regie pakken over je gevoelens, gedachten en emoties zodat je keuzes kunt maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden.

In groepen die klein en veilige zijn is er de ruimte om te leren, ervaren en oefenen, weg van stress.

Wil je meer weten voor een training of je aanmelden? 

OFFICIELE 8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING

 
 

DATA TRAININGEN

BOEDDHISTISCHE ACHTERGROND VAN MINDFULNESS
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Zeist. Wil je al langer weten wat meditatie is, wil je meer weten (en ervaren!) over boeddhisme of een vervolg op de mindfulness training? Maak in deze training dan kennis met de boeddhistische achtergrond van mindfulness.
Delen
INTRODUCTIEWORKSHOP MINDFUL WERKEN
Incompany
INCOMPANY
Incompany
INCOMPANY
Wil je al langer weten wat Mindfulness is? Wil je meer weten (en ervaren!) over wat het voor je kan doen en meteen een praktische oefening mee krijgen? Maak in deze workshop dan kennis met mindfulness.
Delen
VERDIEPINGSTRAINING LEIDSCHE RIJN MINDFULNESS (1)
Het tijdstip wordt later bepaald
LEIDSCHE RIJN CENTRUM
Het tijdstip wordt later bepaald
LEIDSCHE RIJN CENTRUM, Leidsche Rijn, Utrecht, Nederland
Na een training mindfulness sta je er vaak alleen voor. Het lastig om door te gaan met oefenen en geinspireerd te blijven. In deze training van 8 weken ga je verder waar de MBSR/MBCT training eindigt. Verdieping, onderhouden en glimlachen.
Delen
MINDFULNESSTRAINING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, HOUTEN OF ZEIST
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald
In deze training van 8 weken leer je omgaan met stress, piekeren en lichamelijke klachten. Je leert de regie pakken over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden
Delen
KRACHT VAN AANDACHT | MINDFUL WERKEN
Incompany
incompany
Incompany
incompany
In deze training van 6 weken leer je omgaan met stress, grenzen aangeven, werkdruk en nog veel meer . Je leert de aandacht trainen en merkt wat de kracht is van een getrainde mind. Namelijk: meer energie, focus creativiteit en discipline.
Delen
MINDFULNESSTRAINING LEIDSCHE RIJN MBSR/MBCT
Mon, Jan 06
Emmikkerboslaan 65
Jan 06, 7:00 PM – Mar 02, 9:30 PM
Emmikkerboslaan 65, Emmikkerboslaan 65, 3454 Utrecht, Nederland
In deze training van 8 weken in Leidsche Rijn leer je omgaan met stress, piekeren en lichamelijke klachten. Je leert de regie pakken over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden
Delen

0 5

INFO

ACCOMMODATIONS
PARKING
TRANSPORTATION

In de training van 8 weken in Leidsche Rijn van sportschool voor de Mind leer je o.a. omgaan met piekeren, lichamelijke klachten en stress. Hierdoor leer je de regie pakken over je emoties en gedachten zodat je keuzes kunt maken waar je achter staat, in plaats van dat je er door wordt geleefd.

In deze training één op één is er meer ruimte om stilte staan bij jouw persoonlijke situatie en kan er in alle veiligheid en rust samen worden geoefend.

Meer weten over wat mindfulness voor jou kan doen?

1 OP 1 MINDFULNESS TRAININGEN

 

De meest aangeboden vervolgtraining is de vervolgtraining op de mindfulness cursus. Wij bieden echter nog meer vervolgtrainingen aan.In deze verdiepende training van 8 weken leer je doorgaan waar het basis mindfulness traject stopt. Hierbij hoort toepassen op je dagelijks leven, je communicatie, bij het maken van beslissingen, in je relatie en meer kennis in de achtergrond van mindfulness: de boeddhistische leer. 

Mensen ervaren vaak nog meer voordelen als zij gaan oefenen met extra materiaal die niet tot weinig aanbod komen in de mindfulness cursus. Wil jij hier in verder gaan of meer weten?

SOORTEN VERVOLGTRAININGEN?

VERVOLGTRAININGEN LEIDSCHE RIJN

 

Veelgestelde vragen

Wat is mindfulness Leidsche Rijn


Mindfulness is een aandacht training. Meestal wordt deze verzorgt in een groep in sessies van 2,5 uur. Het is een 8 weekse programma waarbij er 1 trainings moment is per week. Het is een wetenschappelijk onderbouwd programma wat vaak wordt ingezet als MBSR training (Mindfulness Based Stres Reduction) om stress aan te pakken of als MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) om beter om te gaan met piekeren en psychische problemen. Vaak gehanteerde definitie: Mindfulness is aandachtig in het nu zijn zonder te oordelen.
Wat zijn de kosten?


Jazeker! De mindfulness training in Leidsche Rijn wordt vaak of zelfs meestal vergoed! De kosten verschillen. Voor particulieren kost een training bij ons nooit meer dan 300 euro (waarvan dus een groot deels of soms zelfs alles door je zorgverzekeraar wordt betaald. Wat je meestal betaald voor een mindfulness groepstraining (MBSR) is €425,-, maar je betaalt NOOIT meer dan €300,- zelf. Het zou goed kunnen dat je goed verzekerd ben en je zorgverzekeraar de training vergoedt voor een groot deel. Graag zoeken we voor je uit wat je van hen terug zou kunnen verwachten. Het kan ook zijn dat je werkgever de training vergoedt, al dit het geval is vragen wij €550,- excl btw. Voor ons is het geen probleem een offerte te versturen of in conclaaf te gaan met je werkgever. Als het vanuit je zorgverzekeraar of werkgever niet mogelijk is , dan zullen we samen kijken naar andere opties..
Hoe ziet een trainingsessie eruit?


Een mindfulness training in Leidsche Rijn bestaat meestal uit 3 onderdelen (dit is heel breed genomen).
Dit zijn de volgende 3:
- Ervaren (zelf oefenen) - Praten over ( je ervaringen delen, leren over elkaar) - Theorie (kennis die belangrijk is om te begrijpen wat je moet oefenen (meestal gaat het hier om kennis die niet gaat om het denken maar om het begrijpen op een dieper niveau.) Het oefenen en praten over kan breder worden genomen dan wat hierboven staat. Zo kan het oefenen soms bestaan uit een communicatie oefening, meditatie of schrijven en nadenken.
Is mindfulness zweverig?


Goede vraag. Zelf vinden we onze trainingen niet zweverig en eigenlijk zijn ze dat ook niet.

Het gaat namelijk om het trainen van je aandacht. Eigenlijk is dat de basis van alles wat met onze trainingen te maken heeft. Door langere tijd met 1 ding bezig te zijn en steeds terug te keren als je wordt afgeleid, worden je hersenen plastischer, of tewel je aandachtspier wordt getraind.

Mindfulness is een wetenschappelijke training en vooral bedoeld om om te gaan met stress en piekeren. Hierbij horen geen onderdelen als wierook of rare muziek.
Staat je vraag er niet bij?


Vul dan het contact formulier onder aan deze pagina in van mindfulness Leidsche Rijn en krijg je antwoord op werkdagen binnen 24 uur.

RECENTE BLOGS

Contact
arrow&v
1.png

© 2020 SPORTSCHOOL VOOR DE MIND

Privacy

Algemene voorwaarden

  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

KVK 65484630

IBAN: NL45 INGB0650436008

BTW: NL122388070B01

LOCATIES WAAR WE ACTIEF ZIJN:
 

Utrecht
Utrecht Leidsche Rijn

Zeist
Houten