Het tijdstip wordt later bepaald | De locatie wordt later bepaald

BOEDDHISTISCHE ACHTERGROND VAN MINDFULNESS

Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Zeist. Wil je al langer weten wat meditatie is, wil je meer weten (en ervaren!) over boeddhisme of een vervolg op de mindfulness training? Maak in deze training dan kennis met de boeddhistische achtergrond van mindfulness.
BOEDDHISTISCHE ACHTERGROND VAN MINDFULNESS

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Als er  4 geintereseerden zijn wordt de training ingepland. Het is niet essentieel ze alle 8 te volgen. We raden echter niet aan er meer dan 1 te missen. Dit zorgt voor een minder groot leereffect en dus ook minder goede resultaten.

Mindfulness, yoga en meditatie zijn overal en veel mensen hebben er al kennis mee gemaakt. Na een training of ervaring bestaat er echter ook vaak de behoefte aan meer maar zijn de mogelijkheden beperkt. In deze workshop leer je daarom over de krachtige onderdelen van het boeddhisme die mindfulness, meditatie maar ook onderdelen van yoga mogelijk maken. Je leert o.a. over de gedachten en gevoelens die oefenen in de weg kunnen staan, over de 4 punten die je met  stress en ongemak kan leren omgaan en het 8 voudige stappenplan om jezelf vrijer, gelukkiger en misschien zelfs lichter te doen voelen. Heb jij al langer het gevoel dat er iets mist, dat je vastloopt en dat je maar blijft stressen en piekeren? Kom dan naar deze workshop en zet de eerste stap!

Wij van Sportschool voor de Mind hebben zelf erg veel aan meditatie gehad dat we niet anders kunnen dan jou ook de voordelen leren en laten ervaren. In deze workshop ga je daarom oefenen met meditatie, krijg je wat theorie en vertellen we je over de mogelijke verdieping trainingen die je bij ons kan volgens

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Early Bird Ticket
  $80
  $80
  0
  $0
 • Regular Ticket
  $100
  $100
  0
  $0
 • VIP Ticket
  $120
  $120
  0
  $0
Totaal$0

Deel dit evenement